vendredi 30 novembre 2012

ClicJob - une noivelle page web avec offres


Barcelonès Jove presenta una nova aplicació: ClicJob
Les ofertes de feina i convocatòries de beques publicades pels portals d’Internet més importants, a tan sol un clic

El context socioeconòmic actual i la situació en la que es troba el mercat laboral a Espanya dificulten cada vegada més l’accés a una oportunitat de treball per part dels joves. Amb aquest panorama, estar ben informat i amb celeritat de qualsevol convocatòria de reclutament de personal resulta imprescindible si volem continuar endavant.
En aquesta línia, i amb el propòsit d’oferir al col·lectiu juvenil del Barcelonès una sol·lució a les seves necessitats, des de Barcelonès Jove Net estrenem una nova aplicació: ClicJob. Es tracta d’una eina que funciona mitjançant la tecnologia RSS de sindicació de continguts i que informa, gràcies a una actualització periòdica, dels continguts que publiquen altres portals.

Què ofereix ClicJob?
L’aplicació aplega els continguts relacionats amb ofertes de treball i convocatòries de beques (tant d’aquí com de l’estranger) que es van publicant a més de 150 portals web d’arreu de Catalunya, Espanya, Europa i la resta del món.
La facilitat més destacable és que aplega tota aquesta informació en una sola planaweb, permetent a l’usuari guanyar en comoditat en la seva recerca de feina o de beques. A més, amb ClicJob es poden conèixer les beques que acaben de sortir o les últimes ofertes laborals sense necessitat de passejar d’una pàgina web a una altra.

Com funciona CLICJOB?
Accedir a l’aplicació és molt fàcil, es pot fer a través d’aquestes dues adreces:

Aucun commentaire: